top of page

Verzending en retourneren

Verzending

Bij BYSTER zorgen we ervoor dat uw pakket zo snel mogelijk wordt verzonden zodra we uw betaling hebben ontvangen. Om ervoor te zorgen dat uw pakket veilig aankomt, maken we gebruik van verzending met handtekening voor ontvangst. U kunt de voortgang van uw verzending nauwkeurig volgen door middel van de verstrekte Track & Trace informatie. Binnen een periode van 1 tot 5 werkdagen kunt u uw pakket verwachten.

 

Verzendtarieven:

Binnen Nederland:

Gewicht: 0.0 kg – 5.0 kg

Kosten: €7,50

 

Internationale verzending:

Gewicht: 0.0 kg – 20.0 kg

Kosten: €20,00

Retourneren

Bij aankopen in onze webshop heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen zonder opgave van reden de aankoop te ontbinden. Deze periode van heroverweging begint vanaf de dag na ontvangst van het product. Als u wilt retourneren, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons opnemen via onze contactpagina of door een e-mail te sturen naar info@byster.nl. We zullen u dan voorzien van instructies en een retourformulier.

 

Als u een product heeft ontvangen dat defect is of schade heeft opgelopen, verzoeken we u om dit binnen 7 dagen na ontvangst aan ons te melden. Stuur een e-mail naar info@byster.nl met vermelding van het ordernummer, een beschrijving van het defect en eventueel een foto. We zullen vervolgens met u communiceren over de stappen die we zullen ondernemen om dit op te lossen. We streven ernaar om uw tevredenheid te waarborgen.

bottom of page